Välkommen till IptvKings 2020 guide över bästa VPN-leverantörer. I denna katalog, vi tar en titt på några av de allra bästa kommersiella VPN-tjänster på Internet som ExpressVPN, CyberGhost, IPVanish, Hotspot Shield, privat internetuppkoppling och andra. Hellre än att titta på det breda utbudet av gratis leverantörer, som ofta har en hel del gränser (och tvivelaktiga lojaliteter), vi tittar på de leverantörer som tar ut några dollar i månaden men sätta dina intressen först-i stället för de skumma annonsörer och sponsorer. Vi har tittat på mer än 20 faktorer, inklusive antal server platser, klientprogramvara, dedikerad och dynamisk IP, bandbredd mössor, säkerhet, loggning, kundsupport och pris.

Läs mer: bästa mobila VPNs: Android och iPhone VPN jämfört | Bästa Internet-leverantörer i 2019 | De bästa webbhotell leverantörer för 2019

Låt oss titta på var och en av våra leverantörer nedan i lite mer djup. Tänk på att detta är en framväxande lista: Vi arbetar aktivt med mer testning och forskning, och förväntar sig att denna lista ändras under hösten 2019.

Redaktörens anmärkning, 1 november: NordVPN-posten i den här listan har uppdaterats för att återspegla säkerhetsproblemet som avslöjades av den leverantören i oktober 2019.