Så du måste bygga några allvarliga massa. Några allvarliga massa. Den här gången kommer du alla ut: du är äntligen kommer att börja spåra dina kalorier, du får en dedikerad styrka och hypertrofi program, du har köpt din mat skala, du har några recept, och du dubblar ner på kosttillskott.

Om du vet en sak om att få muskler är det att det innebär att du behöver äta mycket mer kalorier än du normalt skulle, vilket är just där den lukrativa industrin av massa vinnare kommer in i bilden. Att äta mycket är hårt arbete. Det är tidskrävande, det är dyrt, du tillbringar mycket tid känsla full till bristning, och den mentala vägtull allt detta kan ta är underbetonade.

Massa vinnare lovar en enkel fix, men Internet vimlar av skeptiker. Säkert bara dricka dina kalorier kommer att göra dig fet? Vi har talat med biokemist och BarBend expert Trevor Kashey, PhD, och New York-baserade dietist Natalie Rizzo, MS, RD, för att få några svar.

Här är vi täcker:

Massa Gainer makronäringsämnen
Massa Gainer ingredienser
För-och nackdelar med Mass vinnare

[Rätt produkt är uppenbarligen viktigt-kolla vår lista över de 7 bästa Mass vinnare på marknaden!]
Mjölk
Massa Gainer makronäringsämnen

De varierar i exakta ingredienser men det är typiskt en stor ol ‘ påse med pulver som är hög i protein, högre i kolhydrater, och lägre i fett. Kalorier per portion varierar från 500 till 1 500 eller mer, vanligtvis spridda över flera skopor för att göra det lättare att passa dina mål.

Varför fler kolhydrater och mindre fett? Det är standard makro Split för att få muskler: i allmänhet, folk gå lägre carb för viktminskning och högre carb för viktökning. (Naturligtvis finns det undantag, men detta är en allmänt använd tumregel.)

En anledning till detta är att kolhydrater är vår primära energikälla: du är sannolikt utövar mer än du skulle på en fettförbränning diet, du vill att dina muskler att återhämta sig så bra som de kan, och kolhydrater är det bästa sättet att få glykogen lagras i musklerna. Mer glykogen i musklerna hjälper till att hålla dig insulin känslig och mindre benägna att ackumulera kroppsfett under hela konsumtionen av alla dessa kalorier. (1) för de flesta, fler kolhydrater innebär att du kan göra ett bättre jobb av utbildning på intensitet och volym som krävs för att maximera den potentiella muskelmassa. (Eller få dig så nära det som är genomförbart med din livsstil.)

Transparent Labs massa Gainer recension
Anmäl den här annonsen

Transparent Labs massa Gainer väljer för tapioka maltodextrin.
Massa Gainer ingredienser

Den enda verkliga konstant är att de har en hel del kalorier, men i stort sett, de flesta massa vinnare få sitt protein mestadels från vassle, även om många av dem innehåller blandningar som inkluderar kasein, äggvita, mjölkprotein isolat, och andra former.

[Vad är skillnaden mellan vassle och kasein ändå? Kolla in vår video.]

Kolhydrater, under tiden, är ofta kommer från maltodextrin som kommer från vete, ris, majs, eller ibland tapioca. Detta hjälper oftast till att hålla sockret relativt lågt och när det gäller ris och tapioka, fri från gluten.

Andra ingredienser varierar mycket. Många av dessa produkter lägga i vitaminer och mineraler för att hjälpa den stora dosen av kalorier komma närmare en måltid ersättare skaka än andra. Vissa lägger i fiber, kreatin, fetter, eller andra ingredienser. Generellt sett är dock massa vinnare inte ses som en källa till vitala mikronäringsämnen, de ses som en källa till kalorier.

[Läs mer: 7 mikronäringsämnen idrottare bör inte gå utan]

Mindre naken massa TasteWatch vår video översyn av mindre naken massa här.

För-och nackdelar med Mass Gainers
Pro: de är super hög i kalorier

Inga överraskningar här, men det bär betona att Mass vinnare göra sitt jobb när de används klokt. (Mer om det nedan.)

“Dricka kalorier är helt rimligt”, säger Kashey, notera att muskler kommer ner till, “protein plus kalorier plus progressiv överbelastning. På papperet finns inga nackdelar. I verkligheten, mycket få människor mäter sina kalorier exakt. Om de gjorde det, då skulle de inte slösa sina kalorier på att dricka en massa Gainer. “

Detta leder oss till en kon.

man med hantlar
CON: människor går överbord med massa vinnare

Är du säker på att du behöver en massa Gainer? Eftersom medan en stor uppsidan av massa vinnare är att de är oftast inte mycket fyllning och därmed göra det lättare att nå höga kalorimål, en massa människor överskattar mängden kalorier de behöver.

-Det är viktigt att inse att muskeltillväxt inte sker över en natt, säger Rizzo. “Om du tvingar dig att ha massor av protein vid varje måltid i ett försök att få muskler snabbt, du kan faktiskt få fett.”

Liksom Dr kashey säger, de flesta människor spårar inte sina kalorier så bra, och när du trassel med massa vinnare istället för att mätta Whole Foods, ett fåtal för många kalorier kan lätt bli alldeles för många kalorier.