Med IPTVs världen många användare har funnit nytta både ur synvinkel sina favoritkanaler och ur ekonomisk synvinkel. Faktiskt spara en massa pengar varje månad och med allt betalt innehåll som finns i världen är verkligen ett botemedel-allt. Samtidigt ska det bedömas att detta inte är en rättstjänst, så lagen kan orsaka stor huvudvärk. I själva verket har den brottsbekämpande arbetsgruppen ökat dramatiskt, och bara under de senaste dagarna många människor skulle ha fångats med händerna i påsen. Nu riskerar dessa riktigt stora, särskilt när det gäller de senaste etablerade lagarna.

För att få de bästa erbjudandena från Amazon med många rabattkoder tillgängliga, här är vår officiella Telegram kanal. Klicka här för att komma in.

IPTV: här är vad alla användare som har fångats nyligen risk

Alla som har fångats med händerna i säcken riskerar fängelse och böter som börjar från 2000 euro. Också planerat är beslag av det material som används för att visa IPTV. Vi talar därför om smartphones, datorer och avkodare av alla slag. Samtidigt talade Luigi De Siervo, VD för Serie A League:

” Lyckligtvis bor vi i ett civiliserat land, där de som gör misstag betalar. Grattis till finansgardet och den rättsliga myndigheten för det stora resultat som uppnåtts med denna operation”, säger De Siervo. I månader har Serie A League förklarat krig mot piratkopiering eftersom det är ett kriminellt fenomen som ofta drivs av användare som inte känner till det brott de begår och de allvarliga konsekvenser de står inför. Idag, för första gången, mer än två hundra konsumenter har rapporterats, detta faktum utgör en epokgörande vändpunkt i kampen mot detta gissel, för att skydda alla klubbar och fans som ärligt prenumerera för att titta på matcherna i vår liga