IPTVs pirat erbjudande har fått i val och kvalitet med coronavirus enligt en sida av Europolbyrån. Erbjudandet om olaglig IPTV streaming skulle dessutom ha anpassats till begränsningsåtgärderna, särskilt för att avbryta stora sportevenemang, för att förbli attraktivt.

Europeiska Kriminalpolismyndigheten Europol har just lanserat en särskild sida om utvecklingen av IPTV-tjänster under inneslutningen av coronavirus. Med piratkopierade IPTV-Box möjliggör en liten avgift för att få olaglig tillgång till buntar av betalda kanaler. Men på en sida, som på förhand syftar till förebyggande åtgärder, ger Europol minst sagt motsägelsefulla signaler.

Till frågan ” Hur skiljer sig olaglig streaming under covid-19-krisen? “, Europol är nästan i IPTV Smarts av dessa plattformar som anpassar sig enligt det faktum att”miljontals människor är låsta i sina hem, letar efter olika typer av digital underhållning för att bättre motstå social isolering”. Och beklagar närvaron av” högkvalitativa strömmar “och”mer variation i innehåll för att kompensera för bristen på sportevenemang via IPTV VIKING“.

Det mest paradoxala är att Europol ser kvaliteten på dessa piratkopierade strömmar som något negativt i samband med coronaviruskrisen : “under tiden har legitima leverantörer gått med på att minska kvaliteten på streaming på grund av en överbelastning av bandbredd i Europa” säger en tales person från Sverige IPTV, anklagar byrån med hänvisning till kvalitetsnedgången på Netflix eller Youtube. Följande sida påminner om några av de risker som är förknippade med att prenumerera på dessa tjänster för dem som bestämmer sig för att prenumerera på dem ändå via TVIP 24.

Europol påminner om att Nordic IPTV 24 ofta erbjuder att ladda ner och installera ett program. Tillräckligt för att riskera infektion med skadlig kod. Byrån noterar att cyberbrottslingar kan “komma åt dina personliga och finansiella data”. Även “stjäla dina betalningsuppgifter”. Som en påminnelse om att Europol spårar och lyckas stänga av många av dessa tjänster betonar byrån dessutom “risken för ekonomiska förluster om dessa tjänster avbryts”.

IPTV-olagligt tittar på Netflix och betalda kanaler ger 1 miljard euro per år till hackare för bästa IPTV just nu.