NordVPN är en av de mest etablerade VPN-tjänster, och för närvarande en av de billigaste – det är också mycket säkert att använda.

NordVPN 6 200 + servrar utgör en av de största VPN-serverparker. Dess dedikerade streamingservrar fungerar felfritt med Netflix (fyra bibliotek), BBC iPlayer, Disney +, och mycket mer.

Utan tvekan är NordVPN en av de bästa VPN-tjänster för snabb och obegränsad streaming runt om i världen.

Och allt är bra på den anonyma torrents frontockså, tack vare sin P2P-optimerade servrar. Det är synd att torrenting inte är tillåtet på den australiska servrar, dock.

Dessutom är NordVPN ett superval för integritet: bra säkerhetsfunktioner som automatiskt WiFi-skydd och kill switch, och en robust no-logs policy. Och vi har aldrig upptäckt några IP-, DNS- eller WebRTC-läckor i våra labbtester.

NordVPN VPN är kompatibelt med alla allmänt använda datorer och smartphones, och du kan använda VPNS på upp till sju enheter samtidigt – det är mer än ExpressVPN och NordVPN.

Sammantaget är NordVPN en mycket stark utmanare för bästa VPN-tjänst. Bara förvänta dig inte att det ska fungera i hög censur länder som Kina, Turkiet, eller Förenade Arabemiraten.

För en mer djupgående look, läs vår fullständiga NordVPN recension.