Få människor vet att det finns olika typer av kollagen och att när det gäller tillskott finns hydrolyserat och icke-hydrolyserat kollagen,vilket-trots många liknande och utmärkta för de fördelar som föreslås, skiljer sig i vissa avseenden och har sina egna egenskaper och egenskaper.

I dagens text kommer vi att prata om skillnaderna mellan hydrolyserat kollagen och icke-hydrolyserat kollagen och förklara vilka av dem du ska välja om du vill ha ett kvalitetstillskott. Kolla in nedan den information vi har separerat i ämnet!
Hydrolyserat Kollagen
Vilka är skillnaderna mellan hydrolyserat och icke-hydrolyserat kollagen?

Utan vidare, Låt oss börja med att förklara begreppet båda collagens så att vi senare kan lista de skillnader som de medför i praktiken. Hallå?
1-hydrolyserat kollagen:

Hydrolyserat kollagen är ett ganska vanligt tillskott och en av de mest använda av dem som vill ha fördelarna med protein. Det erhålls från bovint ben och brosk och går igenom en process som kallas hydrolys – vilket i grunden är nedbrytningen av proteiner i små mindre fragment. Låt oss prata lite om indikationen på dess användning:

För dem som vill ha mer fasthet mot huden, är hydrolyserat kollagen mer meningsfullt eftersom det snabbt absorberas av kroppen. Detsamma gäller för dem som vill ha fördelar för hår och naglar. För viktminskning är hydrolyserat kollagen också ett utmärkt alternativ.

2-icke-hydrolyserat kollagen:

Icke-hydrolyserat kollagen, även kallat typ 2-Kollagen, är en typ av kollagen vars protein förblir intakt, utan denna dismemberment som den första gör. Det är i grunden ett rent kollagen, mer i natura och som inte har några molekylära förändringar, vilket gör att det absorberas som proteinet naturligt skulle vara. Nu, dina indikationer:

För dem som behöver behandla hälsoproblem som reumatoid artrit och artros. Dessa hälsoproblem kräver mer Natura-tillskott, som skiljer sig från när de eftersträvade fördelarna är mer estetiska. För dem som vill förebygga dessa sjukdomar, ofta för att de har fall i familjen eller för att vissa tester har visat möjligheten att vara mer benägna att utveckla dem.

Så vilket kollagen att använda?

Det tvivel som återstår är: vilket alternativ att använda, hydrolyserat från Snorbilligt kollagen eller icke-hydrolyserat? I verkligheten är svaret ganska enkelt och beror på vad ditt mål med tillägget är. Kortfattat:

För dem som vill ha estetiska fördelar som vackrare hår, yngre hud och starkare naglar hydrolyseras det perfekta kollagenet, eftersom det absorberas snabbare och har en indikation på denna typ av användning. Detsamma gäller för dem som tränar tungt och vill ha fler fördelar i musklerna: det är värt att välja hydrolyserad istället för i natura, även om det också är intressant att använda sig av båda. För dem som behöver behandla de sjukdomar som vi nämnde ovan är det intressant att söka läkaren så att han passerar en idealisk dos av kollagen i natura, den icke-hydrolyserade. Användningen bör dock vara med medicinsk indikation och inte bara som tillskott.

I allmänhet indikeras båda kollagenerna, men hydrolyserat kollagen har mer indikation på traditionell tillskott. Men ingenting hindrar dig från att använda båda, om du vill ha ett större resultat. I det här fallet är det värt att leta efter läkaren.

Gillade du Dagens tips? Dela texten på sociala nätverk med dina vänner och familj. Vi ses nästa gång!