Låt mig gissa-du undrar, vad är Frilans skriva?

Om du är som många, du vaknar varje morgon dreading kommer att fungera. Du vill ha något annorlunda, och du har hört talas om hur man kommer igång Frilans skriva, men har ingen aning om vad det innebär.

Skriver du för tidningar?

Skriver du för små företag eller stora märken?

Hur får man betalt som frilansskribent och var hittar du Frilans skriva jobb?

Dessa är alla stora frågor om innebörden av frilans, och jag är här för att hjälpa dig att navigera denna awesome resa till att bli en frilansskribent!

Men först-hur blev jag frilansskribent?

Jag började som Frilansare när mina tvillingar var runt 1,5 år gammal. Jag var lidande från mom hjärna, och den bara sakerna jag auktoriserat inte var sjunga sång, ändra blöjor och lek med avdelningarna.

Jag var sugen på några vuxna interaktion som inte innebar att prata om mina tvillingar (eftersom det är alla mina gubbe och jag pratade om!).

Så, han introducerade mig faktiskt till frilansskribent. Jag såg aldrig tillbaka!

Medan jag gjorde flera stora misstag när jag först började som frilansskribent, jag snabbt återhämtat sig, landar min första Frilans skriva jobb bara ett par månader senare och i sex månader ersatte min heltids inkomst som lärare gör denna deltid.

Ja, jag gled över det-du kan lära dig mer om hur jag gör en levande som författare här-men jag ville säga att jag är trovärdig och vet om detta. Och gissa vad? Jag är fortfarande frilansskribent.

Det är möjligt att sluta ditt heltidsjobb och få betalt för att skriva som ditt huvudsakliga liv!